Miért szàradt ki a pogàcsàm?
Figyelt kérdés
Pénteken sütöttem sajtos-turos pogit...nagyon jo lett..
mikor kihült zacskoba tettem,de màr szombaton csak folyadékkal lehetett fogyasztani mert szàraz lett..
Miért? Tud valaki valami trükköt,hogy ne szàradjon ki?
2011. febr. 14. 18:11
1/4 anonim válasza:
A pékáruk titka (amit persze sehol se írnak) hogy nagyfokozaton kell hirtelen sütni. Máskor csavard fel a sütőt a legmagasabb fokra, melegítsd elő és told be a pogit. Nagyon hamar megsül, így ne hagyd magára. kb 5-10 perc. Így garantált, hogy nem lesz kemény. Én négy napja sütöttem és olyan puha, foszlós mint mikor kiszedtem.
2/4 anonim válasza:
Az elsönek részben igaza van, mert a pogácsát forró sütöben kell sütni, de azért a legmagasabb fokozat túlzás: 200 fokon böven elég sütni, az ennél forróbban szintén kiszárad.
3/4 anonim válasza:
dobd be a mikróba(egyszerre csak annyit amennyit megeszel) fél percre,úgy kicsit olyan mintha friss lenne. sajnos olyat nem tudok,amitől ne száradna ki,ahhoz nem értek igazán,leginkább csak az evéshezxD
4/4 anonim válasza:
Én 160 fokon sütöm,szépen lassan,és elég világos mikor kiszedem.Utána rögtön tiszta konyharuhával letakarom,20-30 percre,sosem száraz.20 éve sütöm.Másnap vagy harmadnap,ha marad,be a mikróba vele,és ugyanolyan 'friss,mintha akkor sütöttem volna.Tejjel,teával,gyümilével,isteni!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!