Segitség! Elàzik a az 1 cm piskotalapom ha egy nappal elöbb kenem rà a pudingos gyümölcsös krémet?
Figyelt kérdés
oroszkrém tortàt sütök kb 1 cm a tészta ketté vàghatom vagy az ugy màr vékony lenne és elàzna?2010. júl. 2. 20:11
1/6 anonim válasza:
Szórd meg a piskóta tetejét habfixálóval mielőtt megkened, így kevésbbé fog elázni.
2/6 anonim válasza:
Szia! Kend meg vékonyan lekvárral a lapokat, hagyd kicsit száradni, majd töltsd meg a krémmel, ez a bevonat nem ázik át.
maszatka
3/6 A kérdező kommentje:
de ha kettévàgom akkor csak kb fél cm 1 lap ...az sem àzik el? nem lenne ugy nagyon vékony?
2010. júl. 2. 20:33
4/6 anonim válasza:
Az egycentist nem is tudod kettévágni rendesen. Hagyd így,és csak tedd rá a krémet.
5/6 anonim válasza:
Ne vágd ketté, csak ha biztos, hogy nem morzsálódik szét! Egyébként nem baj, ha elázik, nemrég sütöttem isteni oroszkrémet, azt írta a recept, hogy a tortaformába tegyem a tésztalapot, rá a krémet stb. és a formában fagyasszam ki. Amikor összeraktam, folyt, kétségbe voltam esve, de másnapra összefagyott és isteni lett, sokkal jobb, mintha csak megkentem volna. Nyugodtan "áztasd el" kicsit, nagyon jót tesz neki!
6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm
2010. júl. 2. 21:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!