Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Segitség! Elàzik a az...

Segitség! Elàzik a az 1 cm piskotalapom ha egy nappal elöbb kenem rà a pudingos gyümölcsös krémet?

Figyelt kérdés
oroszkrém tortàt sütök kb 1 cm a tészta ketté vàghatom vagy az ugy màr vékony lenne és elàzna?
2010. júl. 2. 20:11
 1/6 anonim ***** válasza:
Szórd meg a piskóta tetejét habfixálóval mielőtt megkened, így kevésbbé fog elázni.
2010. júl. 2. 20:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:

Szia! Kend meg vékonyan lekvárral a lapokat, hagyd kicsit száradni, majd töltsd meg a krémmel, ez a bevonat nem ázik át.


maszatka

2010. júl. 2. 20:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 A kérdező kommentje:
de ha kettévàgom akkor csak kb fél cm 1 lap ...az sem àzik el? nem lenne ugy nagyon vékony?
2010. júl. 2. 20:33
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Az egycentist nem is tudod kettévágni rendesen. Hagyd így,és csak tedd rá a krémet.
2010. júl. 2. 20:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Ne vágd ketté, csak ha biztos, hogy nem morzsálódik szét! Egyébként nem baj, ha elázik, nemrég sütöttem isteni oroszkrémet, azt írta a recept, hogy a tortaformába tegyem a tésztalapot, rá a krémet stb. és a formában fagyasszam ki. Amikor összeraktam, folyt, kétségbe voltam esve, de másnapra összefagyott és isteni lett, sokkal jobb, mintha csak megkentem volna. Nyugodtan "áztasd el" kicsit, nagyon jót tesz neki!
2010. júl. 2. 21:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm
2010. júl. 2. 21:37

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!