Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Jó így a képviselőfánk?

Jó így a képviselőfánk?

Figyelt kérdés
Most sütöttem és a belseje egy kicsit még puha, majdnem hogy nyers, de ha tovább sütöm, akkor a külseje már félek megégne. Milyennek kell lennie a képviselőfánknak?
2011. febr. 13. 13:16
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
A belselyét ki kell kaparni,szóval annak nincs jelentösége szerintem,persze ne legyen folyékony:)
2011. febr. 13. 13:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem folyékony, csak sokkal puhább. Fogalmam sincs milyennek kellene lennie, sosem csináltam.
2011. febr. 13. 13:23
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Mien recept szerint csinàltad? A kèpviselô fànknak az a lènyege, h a sütônek jó forrònak kell lennie mikor beteszed, kb 20perc alatt megsül, és NEM KELL kikaparni a közepét, hanem felfuvòdik és lyukas lesz egy kicsit bevàgod az oldalàt ès bele a krémet. Nagyon fincsi.:-P
2011. febr. 13. 13:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 A kérdező kommentje:
lyukas a belseje és nem is nagyon van mit kikaparni, max az a bizonyos kis puha rész, ami a széle.
2011. febr. 13. 13:43
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Tökéletes! Ilyen kis puha hártyák vannak benne.
2011. febr. 13. 13:59
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!