Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Füstölt oldalasom van itthon,...

Füstölt oldalasom van itthon, ki tudom sütni gyorsan?

Figyelt kérdés
Borsófőzelékhez szeretném elkészíteni, de az a baj, hogy füstölt. Mit kezdjek így vele? HELP, sürgős, férjnek lesz:S
2011. febr. 9. 14:30
 1/8 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem az nem jó kisütve, csak főzve, pl. bablevesbe, vagy káposztába. Csinálj rá virsli, vagy kolbász pörköltöt, vagy tegyél rá tükörtojást. Az én párom pl. rántott párizsival eszi meg a zöldborsó főzeléket.
2011. febr. 9. 14:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/8 anonim ***** válasza:
74%
Én a helyedben inkább megpárolnám. Ha megsütöd, akkor úgy kiszárad, hogy ember nem lesz, aki megeszi.
2011. febr. 9. 14:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszi, én is így gondolom, de a férjem "jobban" tudja. Én is főzni akartam, de szerinte akkor elrontom, úgyhogy most már inkább ne is nyúljak hozzá...:(
2011. febr. 9. 14:36
 4/8 anonim ***** válasza:
74%
Süss neki egy darabot, ha elbírja rágni, akkor legyen övé a dicsőség.
2011. febr. 9. 14:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/8 anonim ***** válasza:
Valóban inkább csinálj más feltétet. A füstölt oldalast l éjszakára áztasd vizbe, majd főzd meg puhára. A levében nagyon finom a bab, lencse, sárga borsó.
2011. febr. 9. 14:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/8 anonim ***** válasza:
A nyers oldalast lehet kisütni,sőt már láttam h a knorrnak van sütőzacskos változata is oldalasra.A füstölt az isteni egy finom babalevesbe,lencselevesbe de bármibe amibe jó ha van egy kis füstös iz pl káposztás ételbe.Ajánlom a tojást a főzelék mellé.igaz a pasik nem rajonganak érte ha nem hús van az asztalon de hát ez van,néha birják ki.Pl.a zöldbab fözelék mellé isteni a tükörtojás és a sült szalonna.
2011. febr. 9. 15:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/8 anonim ***** válasza:
főzd meg fokhagymás babérleveles borsos vízben.mi krumplifőzelékhez szoktuk,isteni finom.na meg persze ahogy a többiek írták bablevesbe.
2011. febr. 9. 15:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/8 anonim ***** válasza:
igen, egy éjjelen át áztatni kell,megfőzni, utána a csontról leszedve át lehet futtani egy kis fokhagymás zsíron. a leve is nagyon értékes, többféle étel főzőleve lehet. ha éppen most nem kell, le lehet fagyasztani.
2011. febr. 9. 16:50
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!