Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Szeletelt sertéskaraj receptet...

Szeletelt sertéskaraj receptet ajánlanátok?

Figyelt kérdés
olyasmire gondoltam amibe van fokhagyma tejszin szalonna
2011. febr. 5. 12:25
 1/8 anonim ***** válasza:

Szerintem pirits le szalonnát tejszinnel öntzsd föl,tehetsz bele fokhagymát is,kis borsot,és kevés lisztszorással süritzsd be,hagyd kihülni és a kiklopfolt hússzeletekbe töltzsd bele,fokpiszkáloval vagy egyéb modon rögzitzsd=elég ha a széleit kicsit összeklipfolod)és ezt panirozd be.

Fincsi rántotthusi lesz belőle.De gondolom ha megsütöd a fokhagymás sülthust belőle és rá csinálsz ugyanilyen ragut(kicsit higabban)az is tuti finom.

2011. febr. 5. 12:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/8 anonim ***** válasza:

ha még nincs későn, ajánlok Neked egy finom karajsütési lehetőséget.

a karajt szeletekre vágod, nam kell kiklopfolni. finoman sózod és lisztbe mártod. forróó kevés zsiradékba, / zsír/olaj/ 4-4 percig sütöd mindkét oldalát. tartsd melegen, míg minden szelt ki nem sült.

ha minddel vágeztél, szedd egy jénaiba, vagy akármilyen tepsibe, amit kizsíroztál vékonyan. aserrpenyőben maradt lisztes zírt egy pici vízzel keved el és öntsd a husira.

fólia alatt süssed kb 40 pecig. utána kitakarva a fóliából pirítsd meg.

ez egy alap, amiből sokféle ételt készíthetsz.

pl. kiolvasztasz egy kis szalonnát, rá egy fej finomra vágott hagyma. erre jöhet egy kis gomba, finoman só.

fedő rá, és ha puha a gomba, akkor egy csipetnyi pirospaprika, csak éppen rózsaszín legyen egy kevés liszt

és hidegvizet hozzáadva átkeverjük, hogy szószos legyen.

ekkor jühet bele egy kis főzőtejszín, vagy tejföl, hogy szép egyenletes gombamártásunk legyen.bors ízlés szerint.

közben a sütőben a karajunk omlós , puha.

nokedlivel, vagy rizzsel nagyon finom, de az alaphúsnak más lehetőségei is vannak.

2011. febr. 5. 12:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/8 anonim ***** válasza:

* bocs a hiibákért, de nem nagyon tudok még gépelni:))

üdv-nagyi-

2011. febr. 5. 12:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/8 A kérdező kommentje:
köszönöm:)
2011. febr. 5. 13:47
 5/8 anonim ***** válasza:
Megpirított hagymakarikákat és tejfölt öntöttem az előre kicsit megsütött húshoz, majd így beraktam a sütőbe még, és a tetejére sajt.
2011. febr. 5. 16:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/8 anonim ***** válasza:
Cigány pecsenye?- ha kéred leirom, én hogy csinálom.
2011. febr. 5. 16:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/8 anonim ***** válasza:

Sertéskarajt jól kikloffolod, megfűszerezed foghagymapórral borssal sóval és szeletelsz rá lilahagymát


Vagy pedig sima karajra teszel vöröshagymát, gombát paradicsomot reszelt sajtot :) isteni finom

2011. febr. 6. 10:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/8 anonim ***** válasza:

Bocs nem olvastam végig ha tejszínes kaját akarsz akkor ajánlom a gombaszószt, megkeverve egy kis tejszínnel lisztet tegyél hozzá hogy kicsit összeálljon és ne legyen annyira folyós.

Anyukám régi receptje, szalonna helyett apróra vágott bacont teszel a húsra jól megszórod foghagymával és reszelt sajttal

2011. febr. 6. 10:45
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!