Szeretnék kérni valami jó kis fasírt receptet krumplifőzelékhez?
Figyelt kérdés
2011. febr. 5. 01:37
3/8 anonim válasza:
Nálunk reszelt répa, zeller, gomba kerül a fasirtba a végén nem érezhető átütöen de más lesz a texturája a kajának.
4/8 anonim válasza:
én főzelékekhez "mezei" fasírtot szoktam, vagyis semmi extrát.
fél kiló darálthúshoz 2-3 zsömle, egy fej hagyma,3-4 gerezd fokhagyma só, bors egy kis pirospaprika,csipetnyi
őrült kömény, ugyanennyi majoranna.1 tojás.
a fölkockázott zsömléket lelocsolom egy kis tejjel,hagyom, hogy megszívja.
a húsra reszelem a hagymákat, rászórom a fűszereket.
a zsömlét szétnyomkodom villával, majd a kezemmel is elmorzsálom.hozzáadoma húshoz , rá a tojás is és alaposan összegyúrom. megkóstolom, hogy elég sós-fűszeres-e, majd
majd kis gombócokat csinálok belőle. prézlibe forgatva, kicsit ellapítva forró zsiradékban kisütöm.
5/8 anonim válasza:
Én holnap májfasírtot készítek a sárgabab főzelék mellé,mert most kivételesen ezt kérte a lányom. De ha nem szeretitek a májat, akkor húsosat is csinálhatsz, ha kezdő vagy, akkor vannak kifejezetten fasírthoz való fűszerkeverék és a tasakon is rajta van, hogy mit kell még hozzá adni
6/8 anonim válasza:
MÁJFASÍRT? CSIRKEMÁJBÓL? MÉG SOHA NEM HALLOTTAM.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!