Hogyan csináljam a sült hagymás májat?
Figyelt kérdés
Nem a resztelt májra gondolok.2011. febr. 3. 10:08
1/3 anonim válasza:
Vágd karikára a hagymát, dinszteld meg. Dobd rá a májat, és forgasd át benne. Pár perc alatt kész. Ne süsd sokáig, mert megkeményedik a máj.
2/3 anonim válasza:
Elfelejtettem! Az asztalon sózd, borsozd! Ne előbb, mert attól is megkeményedik a máj.
3/3 anonim válasza:
ahogy az előttem szóló is írta, jó sok hagymát karikára, félkarikára vágva dinsztelj meg , lehetóleg zsírba.ha a hagyma már puha, kezd szafttá válni, akkor tedd a májat bele és jól forgasd át. tegyél rá fedőt, a saját levét kiadja. ha már nem véres, akkor jó, lehet fűszerezni, pl bors , majoranna. sót csak a tányéron.
mindezt pár perc alatt kell megtenni, mert különben megkeményedik a máj.
persze, ha előtte egy kis tejben áztatod,akkor nem kell félni a keményedéstől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!