Sovány hús alatt milyen húst értünk? Milyen az a sovány hús?
Figyelt kérdés
2011. febr. 2. 15:26
1/11 anonim válasza:
fehér húsok közül a csirke,-pulykamell, vöröshúsok közül a sertéjkaraj, marhahúsok közül a bélszín, fehér és feketepecsenye, comb, hátszín stb.
de ezeken is előfordulhat zsiradék vagy faggyú, amit le kell szedni, ha valóban soványat akarunk.
de nem volt teljes a felsorolás, valaki biztosan kiegészíti még:)
3/11 anonim válasza:
Az előzőek megválaszolták. De a sovány húsokat nehéz jól elkészíteni,mert nagyon szárazak és csak bizonyos ételekként élvezhetők. Karaj pl.csak rántva jó,csirkemell csak bepácolva stb.
4/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindennkinek.
2011. febr. 2. 15:46
5/11 anonim válasza:
a halat is sokan ide sorolják :)
6/11 anonim válasza:
A hal nem hús, azt nem kellene ide sorolni.
7/11 anonim válasza:
már mér ne lenne hús a hal? tán zöldség vagy gyümölcs? :D
8/11 anonim válasza:
Bocsi benéztem, tényleg hús xD (előzőelötti)
9/11 anonim válasza:
még szép, hogy hús, a halnak a húsa. és azok között is van sovány és kövér.
törpeharcsa, afrikai harcsa, pangasius , kimondottan zsíros húsú hal, de van még pár biztosan.a ponty sem éppen sovánka:)))
de az ellenkezője is igaz, rengeteg soványhúsú hal létezik akár édesvizi, akár tengeri.
10/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek!
2011. febr. 2. 17:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!