Cukkini recepteket keresek?
Tudsz segiteni?
Köszönöm!
ez itt mind az, alul léptesd, van több oldal is.
Hm. velem jól fogsz járni, mert én imádom a cukkínit. :)
Ilyen receptjeim vannak gépen: hússal töltött cukkíni, cukkínis zöldbabfőzelék grillkolbásszal, párolt csirkemell zöldségekkel, színes zöldséges, csirkecomb cukkínivel római tálon, sajtos cukkínifasírt, kubai raguleves.
Ha kíváncsi vagy valamelyik receptre, írd meg és leírom a receptjét.
TUDOM NEM A KÉRDÉSRE VÁLASZOLOK, DE
ENGEM ÉRDEKELNE A HÚSSAL TÖLTÖTT CUKKÍNI RECEPT ÉS A KUBAI RAGULEVESÉ IS, HA MEGÍRNÁD. KÖSZI
A hússal töltötthöz kell 30 dkg darált hús, 10 dkg reszelt parmezán, 10 dkg más sajt, 4 db cukkíni, 5 gerezd fokhagyma, 3 dl paradicsomlé, 3 ek. olívaolaj, só, bors, koriander, petrezselyem.A fokhagymát apróra vágjuk, majd olívaolajon megpároljuk. Ezután hozzáadjuk a darált húst, sóval, borssal, petrezselyemmel és korianderrel ízesítve puhára főzzük a paradicsomlével, végül beleszórjuk a sajtot. A cukkínit hosszában kibelezzük, olajjal kikent tűzálló tálra tesszük, beleöntjük a húst, megszórjuk sajttal, majd 180°-os sütőben 25-30 percig sütjük.
Kubai raguleveshez kell 1 nagy hagyma, 75 dkg csirkemellfilé, 2 db sárgarépa, 1 cukkíni, 2 dobozos gomba, 2 cikk fokhagyma, 1,5-2 dl fehérbor, kevés liszt, víz, 0,5 l tej, só, bors, bazsalikom.A hagymát olajon megpirítani, a kockára vágott csirkehúst rádobni, keveset pirítani. Kis kockára vágott répát, cukkínit, gombát hozzádobni, tovább pirítani, tört fokhagymát és fehérbort adunk hozzá. Ha a levét elforrta, kevés liszttel megszórjuk, majd vízzel és tejjel felengedjük. Fűszerezni só, bors, bazsalikommal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!