Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miben különbözik a hulala a...

Miben különbözik a hulala a többi habtejszíntől?

Figyelt kérdés
Már többször olvastam itt hogy nem azt írják hogy habtejszín hanem kimondottan hulala.
2011. jan. 29. 09:23
 1/5 anonim ***** válasza:
A hulalának semmi köze a tejszinhez, hanem növényi olajból készült termék. Mostanában nagy divat, de se izre nem olyan jó, mint a tejszín, se nem egészséges, mert egy csomó vegyszerrel dúsitják, hogy tejszin-szerü legyen és fel lehessen verni. Viszont amiért sokan elönyben részesitik, hogy éppen ezek az adalékok miatt hosszabb ideig megmarad habnak, nem esik össze.
2011. jan. 29. 09:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 A kérdező kommentje:
Akkor így értem.Köszönöm a gyors választ.
2011. jan. 29. 09:47
 3/5 anonim ***** válasza:
..és a tejallergiában szenvedők is használhatják.
2011. jan. 29. 10:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
A Hulala növényi habalap. Nagyon jó kemény és tartós habot kapsz belőle. Persze sokan szidják, és valóban mű, de egyáltalán nem rosszabb, mint pl a margarin.
2011. jan. 29. 14:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:

"Nem rosszabb, mint a margarin."


Jah, mert a margarin is káros szutyok...

2012. febr. 2. 10:39
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!