Rétesliszttel lehet e főzni? Miért csak sütésre való? Miben különbözik?
Figyelt kérdés
2010. dec. 6. 17:26
1/2 anonim válasza:
Hát attól függ, mit akarsz főzni. Nokeldinek jó, nem lesz olyan csuszmákos, ha kifő. Rántáshoz nem jó, mert nem sűrűsödik be tőle az étel. Palacsintához jó még, de az már sült, nem főtt.
2/2 anonim válasza:
Ja, és a különbség: durvábbra van őrölve, mint a finomliszt. Olyan dara és a sima liszt közötti a szemcséje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!