Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Szarvasi natúr mozzarellát...

Szarvasi natúr mozzarellát panírozhatok duplán és ehetem utánna valamilyen lekvárral? Vagy más sajt finom ahhoz?

Figyelt kérdés
2011. jan. 28. 22:02
 1/7 anonim ***** válasza:

Úgy panírozd duplán, hogy prézliben csak egyszer forgatod át.

Még fontosabb, hogy hűtőből vedd ki, és nagyon forró olajban süssed.

Utána olyan lekvárral eszed, amivel akarod.


-vendéglős-

2011. jan. 28. 22:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 anonim ***** válasza:
A lekvár inkább a camamberthez illik.
2011. jan. 28. 22:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 anonim ***** válasza:
camembertet ajánlom,isteni árfolyalekvárral.
2011. jan. 28. 22:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 anonim ***** válasza:
Az árfolyalekvártot én is nagyon szeretem, bármilyen rántott sajttal:)
2011. jan. 29. 08:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 anonim ***** válasza:
Itt is itt van a magyar nyelv szépsége :D
2011. jan. 29. 13:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 anonim ***** válasza:
"árfolyamlekvár" :-)))
2011. jan. 29. 14:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 anonim ***** válasza:
árfolya xD inkább áfonya
2011. jan. 29. 14:52
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!