Szarvasi natúr mozzarellát panírozhatok duplán és ehetem utánna valamilyen lekvárral? Vagy más sajt finom ahhoz?
Figyelt kérdés
2011. jan. 28. 22:02
1/7 anonim válasza:
Úgy panírozd duplán, hogy prézliben csak egyszer forgatod át.
Még fontosabb, hogy hűtőből vedd ki, és nagyon forró olajban süssed.
Utána olyan lekvárral eszed, amivel akarod.
-vendéglős-
2/7 anonim válasza:
A lekvár inkább a camamberthez illik.
3/7 anonim válasza:
camembertet ajánlom,isteni árfolyalekvárral.
4/7 anonim válasza:
Az árfolyalekvártot én is nagyon szeretem, bármilyen rántott sajttal:)
5/7 anonim válasza:
Itt is itt van a magyar nyelv szépsége :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!