Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ez most hogy van? O. o (lent)

Ez most hogy van? O. o (lent)

Figyelt kérdés

[link]

Ezt a sütit szeretném megcsinálni de nem értem h a babapiskótára ha ráöntöm a tejet meg a többi hozzávalókat akkor hogy fogom tudni összekeverni golyóvá hiszen a babpiskóta kemény+miben csináljam ?

2011. jan. 27. 17:30
 1/7 anonim válasza:

írja hogy morzsold össze a babapiskótát.

meg amúgy is, ha tejben ázik egy darabig megpuhul.

és hát mondjuk, egy megfelelő nagyságú edénybe?:O vagy recepthez azt is írják oda hogy vegyél elő egy 30 centi átmérőjű, 20 centi mély tálat?

2011. jan. 27. 17:41
 2/7 anonim ***** válasza:
Nyugodtan eltörheted kettőbe-háromba a babapiskótát, de hidd el amint folyadékkal érintkezik, egy pillanat alatt megszívja magát, és olyan puha, szottyos lesz, hogy simán gyúrhatod.
2011. jan. 27. 17:41
 3/7 anonim ***** válasza:

Ha a piskótára ráöntöd a tejet, akkot megpuhul és ez az egész egy puha "tészta" lesz. Ez tényleg müködik, ha netán túl puha, akkor még 1-2 piskótát morzsolj bele.

Akármilyen tálban össze tudod keverni, a kész golyókat meg egy tálcára vagy tányérra tedd egymás mellé.

Sok sikert.

2011. jan. 27. 17:42
 4/7 anonim ***** válasza:

szia!ezt a legegyszerűbb ha egy nagy keverőedényben dolgozod össze!

nem nagy dolog az egész... a babapiskóta nagyon hamar megpuhul, ha valamilyen folyadék éri, szóval ne aggódj!csináltál valaha kókusz golyót?kb olyan állagú masszát kapsz amiből kézzel gombócokat csinálsz, és kész...

2011. jan. 27. 17:43
 5/7 A kérdező kommentje:
Igazatok van nem olvastam végig :D nem még nem csináltam ez lessz az első sütim de nem nagyon fogok én sütiket készíteni fiú vokXD
2011. jan. 27. 17:57
 6/7 anonim ***** válasza:
Na hát akkor hajrá! Majd számolj be az eredményről.:D
2011. jan. 27. 18:03
 7/7 anonim ***** válasza:
Remélem, jól sikerül!
2011. jan. 27. 20:18

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!