Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogy csináljak gyrostortát?

Hogy csináljak gyrostortát?

Figyelt kérdés

A bátyám megemlítette a múltkor, hogy nem szereti az édességeket már annyira, és ha legközelebb tortát kap, az gyrostorta legyen. Meg akarom mutatni neki, hogy velem nem viccelhet "sértetlenül", úgyhogy tudnátok segíteni abban, hogy milyen módszerrel lehetne gyrostortát csinálni?

Előre is köszönöm :)

2011. jan. 26. 17:07
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ugx mint egy quiche-t. A teszta lehet olyan a toltelek hus es yoldseg, tojassal elkevert joghurttal leontve. Esetleg fetat is tehetsz bele. En igy kepzelem el.
2011. jan. 26. 17:14
 2/7 anonim ***** válasza:
Elozo vagyok, kicsit gyorsan gepeltem, elnezest, ha atlathatatlan.
2011. jan. 26. 17:15
 3/7 A kérdező kommentje:
köszönöm, sikerült megfejtenem :)
2011. jan. 26. 17:17
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
a kenyérlángos tésztája sztem megfelelö hozzá. azt süsd meg tortaformaban. a tölteléket készen rétegezd bele,de ne legyen túl folyós.az aljára is tegyél tésztát. kicsit süsd össze. lehet nem lehet majd belöle szép szeleret vágni,de sztem nem az a lényeg. tálaláskor öntsd nyakon a szósszal.
2011. jan. 26. 17:18
 5/7 anonim ***** válasza:
vagy nemes egyszerűséggel sütsz egy nagyobb pitát és megtöltöd, ahogy kell :) de csak kis lyukon töltsd meg hogy ne essen szét és szép gömböc maradjon
2011. jan. 26. 17:20
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Ja és a toltelék füszeres husi,saláta,paradicsom, uborka,reszelr répa,lilakáposzta stb legyen
2011. jan. 26. 17:21
 7/7 A kérdező kommentje:
és ha kenyérlángostésztát sütnék, és pitaként tölteném meg?
2011. jan. 26. 17:21

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!