Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Pogácsát delma margarinnal is...

Pogácsát delma margarinnal is lehet készíteni, nem baj, ha nem kocka margarinnal?

Figyelt kérdés
2011. jan. 24. 15:37
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

okosan döntöttél! de, ha már a virslit említetted, legyen otthon mindig mirelit leveles tészta /nagyon jó az ára pl

a lidl-ben/, hamar kienged és a virslit beletekerve, tojással lekenve, egy kis reszelt sajttal megszórva igazi

finomság az egész családnak.

üdv.

2011. jan. 24. 16:48
 12/14 A kérdező kommentje:
Köszi! Babát várok, így émelygek a főzéskor keletkező "illatoktól", ezért ma kímélem magam :) Amúgy normális ételeket szoktam főzni :) Szerencsére a család nem válogatós :) Majd megírom, hogy sikerült életem 1 . pogija :)
2011. jan. 24. 16:51
 13/14 A kérdező kommentje:
Most szellőztettem utána, de az előzményeket is hagyjuk :(( Pedig úgy kívántam :((
2011. jan. 24. 23:14
 14/14 anonim ***** válasza:

ne add fel cicám! az én első pogácsámhoz fölforraltam a tejjel az élesztőt. gőzöm nem volt róla, mi az, hogy felfuttatni. gondoltam, ha zubog, akkor már "felfutott"

hát mit mondjak, olyan lett, mint a kőszikla.... még a kutya is vicsorgott rá:))

fiatalasszony voltam, mint most Te. leinkább a saját hibáinkból tanulhatunk.

ne menjen el a kedved egyetlen kudarc után sem.

sok örömet és boldogságot kívánok Neked a kis családoddal

együtt még sok-sok évig.

üdv-nagyi-

2011. jan. 25. 06:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!