Pogácsát delma margarinnal is lehet készíteni, nem baj, ha nem kocka margarinnal?
jaj, de aranyos vagy:) de hát nem igazán jó a delma, de, ha mindenképpen próbálkozni akarsz, akkor láss neki, majd lesz valami belőle. azért, ha van tejfölöd, azt is gyúrhatsz hozzá, hogy jó rugalmas legyen a tészta.
majd írd meg, hogy sikerült:)
a nagyim idejében csak Liga margarin volt, és mai napig találkozom olyan receptekkel, ahol hangsúlyozzák a Liga
margarint.
Lehet, hogy off-nak tűnik: minden margarin növényi eredetű, a vaj állati eredetű. Függetlenül a márkanévtől. Én sokfélét kipróbáltam, vannak az üzletláncoknak is saját nevű margarinjuk, de megmondom őszintén, pogácsához csak a Ramat használom. Jobb ízű. Az olyan sütikbe, ahol a töltelék íze a hangsúlyos, simán beleteszem az olcsóbbat.
Az alacsony zsírtartalmú margarinoknál hamarabb kiszárad a süti, ezért használjuk a min. 70%-osat. Annyit süss, hogy frissen elfogyjon, és semmi gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!