Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Pogácsát delma margarinnal is...

Pogácsát delma margarinnal is lehet készíteni, nem baj, ha nem kocka margarinnal?

Figyelt kérdés
2011. jan. 24. 15:37
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
de baj.
2011. jan. 24. 15:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/14 anonim ***** válasza:
nem, mert nem elég zsíros. legalább 70 %-os margarin kellene, de a vaj még jobb.
2011. jan. 24. 15:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/14 anonim ***** válasza:
úgy éretm nem jó a delma az előbbi miatt.
2011. jan. 24. 15:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/14 anonim ***** válasza:
jó ég NEM BAJ!!! (első vagyok...) próbáld ki, ha nincs más. ha nagyon nem sikerül jól, akkor legközelebb nem csinálod delmából. ennyi. hidd el. én pl általában kihagyom a zsiradék 3/4-ét, amit ír a recept, ettől függetlenül ehető a végeredmény.
2011. jan. 24. 15:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/14 A kérdező kommentje:
Köszi. Sosem sütöttem még semmit..
2011. jan. 24. 16:00
 6/14 anonim ***** válasza:
Nyugodtan csináld azzal!!!Én laktózérzékeny vagyok,csak a delma light-ot,és a ligát használhatom,mert ezek nem tartalmaznak tejet.Gondolod hogy én nem sütök?Ezzel is meg lehet oldalni!Egyébként meg a kocka liga vaj is jó.Mindenki csak a kocka rámát ismeri,mert azt reklámozzák,aztán azt se tudják miből lehet még.
2011. jan. 24. 16:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/14 anonim ***** válasza:

jaj, de aranyos vagy:) de hát nem igazán jó a delma, de, ha mindenképpen próbálkozni akarsz, akkor láss neki, majd lesz valami belőle. azért, ha van tejfölöd, azt is gyúrhatsz hozzá, hogy jó rugalmas legyen a tészta.

majd írd meg, hogy sikerült:)

2011. jan. 24. 16:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/14 anonim ***** válasza:

a nagyim idejében csak Liga margarin volt, és mai napig találkozom olyan receptekkel, ahol hangsúlyozzák a Liga

margarint.

2011. jan. 24. 16:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/14 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy off-nak tűnik: minden margarin növényi eredetű, a vaj állati eredetű. Függetlenül a márkanévtől. Én sokfélét kipróbáltam, vannak az üzletláncoknak is saját nevű margarinjuk, de megmondom őszintén, pogácsához csak a Ramat használom. Jobb ízű. Az olyan sütikbe, ahol a töltelék íze a hangsúlyos, simán beleteszem az olcsóbbat.

Az alacsony zsírtartalmú margarinoknál hamarabb kiszárad a süti, ezért használjuk a min. 70%-osat. Annyit süss, hogy frissen elfogyjon, és semmi gond.

2011. jan. 24. 16:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/14 A kérdező kommentje:
:) Elmegyek a boltba egy kocka margarinért. Az lenne ma a vacsora, nem akarok kiszúrni a férjemmel és a kisfiammal :) Max. virslit eszünk.. :)
2011. jan. 24. 16:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!