Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Pénisz alakú torta, de hogyan?

Pénisz alakú torta, de hogyan?

Figyelt kérdés
A torta megy, de nem tudjuk hogyan oldjuk azt meg, hogy kifollyon belőle az ondó, amit vaníliával helyettesítenénk. Mit tudnátok tanácsolni?
2011. jan. 23. 22:56
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
0%
Négyéves még fel sem fog semmit, nem kell neki magyarázni.
2011. jan. 24. 09:53
 22/29 anonim ***** válasza:
55%

no, no mon amy ! a négyévesnek is az kell, ami a legnagyobb:)

azért én még nem adnám a kezébe, még,ha cukorból is van:)

-nagyi-

2011. jan. 24. 10:06
 23/29 anonim ***** válasza:
55%

Heston Blumental nagyon élvezné ezt a kihívást! :)

Lehetne sütni buktaként, ha felvágod a lekvár kifolyik...

Üdv!

2011. jan. 25. 19:40
 24/29 anonim ***** válasza:
72%

Figyelj!

Lehet venni ún. kézi orrszívót kisgyerekeknek.

Készítsd el a tortát, a végén vájd ki annyira, hogy oda ez beférjen. Természetesen előtte töltsd bele ebbe a krémet. Beleteszed a torta végébe, rá a máz, és amikor felszolgáljátok, nyomjátok meg ott, ahol a tömlő van, és kifolyik a cucc.

Jobb nem jut eszembe.

Üdv!

[link]

2011. jan. 25. 19:46
 25/29 anonim ***** válasza:

nekem 3 ötletem lenne:

1. vegyetek egy vízipisztolyt, szereljetek rá időzítőt, aztán egy gomb, és pont átadáskor kitrutyizik.

2. tegyek bele egy jó hosszú csövet, rejtsétek el terítővel stb., és mikor felvágja, akkor pumpáljátok ki belőle a cuccot

3. ha jól emlékszem, lehet már kapni vibrátorba is ilyen lövellőset, dugjátok el benne... még az ajándék is meg van

Az se lenne rossz, ha nem vanília menne, hanem igaz :-D

2011. jan. 26. 15:21
 26/29 Kiskacsa Fürdik válasza:
Úgy képzeltem el ezt a beoltást, mint a fánkot szokás...Tudod, lehet kapni a boltokban töltetlen fántok. Mi azt szoktuk venni, és itthon fecskendővel nyomunk bele saját főzésű lekvárt. Szerintem ebbe is lehetne így tölteni pl. cukros tejfölt. :) Az fehér is, édes is. :)
2011. jan. 27. 02:29
 27/29 Kiskacsa Fürdik válasza:
...az a "fántok" "fánkot" akart lenni. :D Bocsesz, így 2:29-kor már nem vagyok teljesen magamnál...aludni kéne. :D
2011. jan. 27. 02:30
 28/29 anonim válasza:
Aki szerint taplóság annak nem csinálnak ilyet ne ennyire ne unatkozzon már senki hogy akkor kommentelget. Humorérzéket nem lehet venni a boltban.
2014. okt. 18. 12:23
 29/29 anonim ***** válasza:
Utolsó! ébredj már fel, a kérdés három éves...Már mindenki túl van ezen az eszement kérdésen...
2014. okt. 18. 12:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!