Szerintetek nem "primitív" ajándék családtagnak (és egyébként is) kicsit a pénisz alakú torta?
Mostanában minden harmadik-negyedik ismerősnek (és nem ismerősnek) közösségi oldalon ki van téve egy szülinapi kép egy f.sztortával....
Hát lehet én vagyok a szűk-látókörű de én a pofájába csapnám, ha valakitől kapnék egyet...
Vagy esetleg ha nagyon bulis a hangulat még megértem egy lánybúcsún ilyesmi...de akkor se mosolyognék vele facebookon nagy elégedetten:-S
Én ilyet nem tapasztaltam. Az egyetlen ami ilyesmi ajándék volt az egy fallosz sütemény forma.
Nos, szerintem is kretén egy "ajándék"
Ezen manapság csak röhögni lehet,legalábbis én ezt tenném.
Most sírjak vagy mi?
Én már ennek is örülnék.
:D
köszi...na örülök, hogy nem vagyok egyedül ezzel a dologgal... most egy volt osztálytársamnál láttam huszonéves értelmes ember létére...mosolyog egy f.sztortával a kezében...
Az ilyenek kell a napisz.rra kerüljenek:-S
Alpári és primitív. És vannak, akik még pózolnak is vele.
Otromba egy "ajándék". Akkor már inkább adjon valaki ennek a kiéhezett egyénnek egy vibrátort, nem csak egyszer lesz öröme, mint a tortával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!