Szerintetek nem "primitív" ajándék családtagnak (és egyébként is) kicsit a pénisz alakú torta?
Mostanában minden harmadik-negyedik ismerősnek (és nem ismerősnek) közösségi oldalon ki van téve egy szülinapi kép egy f.sztortával....
Hát lehet én vagyok a szűk-látókörű de én a pofájába csapnám, ha valakitől kapnék egyet...
Vagy esetleg ha nagyon bulis a hangulat még megértem egy lánybúcsún ilyesmi...de akkor se mosolyognék vele facebookon nagy elégedetten:-S
Mentsd le és küld be a napisz@rra... Ha már ennyire oda vágynak...
És én is tuti a képébe vágnám annak, akitől kapta, egy szép monológgal együtt...
Vannak, akiknek a frappáns poén azt jelenti, hogy valamilyen formában szerepel benne a f..sz, vagy a p..na. Nekem nem igazán jön be az ilyesmi. Szerencsére az én barátaim és a családom kicsit más szinten vannak, mint hogy ilyenekkel lepjék meg egymást. :)
Mondjuk egy nagyon vad lánybúcsún még talán én is elfogadhatónak tartanám (csak ne én legyek a menyasszony)
Jajdejóóóóóó most örvendezek, hogy nem vagyok egyedül:D
köszönöm a válaszaitokat.
(szerencsére az én családom és barátaim se ilyen szinten állnak...:))
hát..én nem vagyok túl konzervatív...sőt...általában imádnak a csajok kur.vázni engem:D:D:D...DE! szülinapra ha ilyet kapnék egyáltalán nem tetszene...
viszont leánybúcsún vicces lenne...még közölném is h ez az utolsó f.asz amit bekapok az esküvőm előtt:D:D:D azután csak a páromét:P
22L
Szerintem vicces dolog, egyik barátnőmnek 18. születésnapjára is pénisz alakú tortát készítettünk. Hogy miért ezt választottuk, annak egy külön története van. :) Igaz mi a képeket egyáltalán nem publikáltuk, egyik lány videózta csak le az ünnepelt reakcióját, még csak át se küldte senkinek, múltkor náluk visszanéztük, még mindig sírtunk a nevetéstől. :)
Nem tartom alpári dolognak, magamat sem kulturálatlannak, vegyészmérnök hallgató vagyok, jövőre papír szerint sem leszek hülye.. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!