Pénisz alakú torta, de hogyan?
Figyelt kérdés
A torta megy, de nem tudjuk hogyan oldjuk azt meg, hogy kifollyon belőle az ondó, amit vaníliával helyettesítenénk. Mit tudnátok tanácsolni?2011. jan. 23. 22:56
2/29 Kiskacsa Fürdik válasza:
Én fánk tésztát csinálnék a makk helyére, és "beoltanám" fecskendővel. :)
3/29 anonim válasza:
ez nagyon nagy:D:D:D
ezek miatt érdemes ide feljönni:D
4/29 anonim válasza:
Ne haragudj, de ha csak folyik, akkor nem érdemes, jobb a semmi. Ha nem akarod megalázni a megajándékozottat, akkor lövellnie kell!
5/29 anonim válasza:
a vanília nem jó, mert sárga színű.
8/29 anonim válasza:
Emberek! Nektek mi bajotok van? Egyre nagyobb divat ilyen tortát készíttetni valakinek,főleg lánybúcsúra,vagy szülinapra. Jót röhögnek rajta,aztán ennyi Ti nem értitek a viccet?
9/29 anonim válasza:
Olyanból lehetne, mint ami a mézeskalácson szokott lenni fehér cukormáz vagy mi. Nem értek hozzá, nem vagyok egy nagy szakács. :)
10/29 anonim válasza:
Az ilyesmi szerintem nem vicces,hanem taplóság,és ízléstelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!