Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Toszkán csokitorta készíthető...

Toszkán csokitorta készíthető fehér csokiból?

Figyelt kérdés

Gyakran készítem ezt a süteményt, mert laktató, finom és gyors. De most csak fehér csokim van itthon.

Szerintetek azzal is ugyanilyen finom? És ha fehér csokit használok, akkor is rumot tegyek bele, vagy akkor inkább egy kis vaníliát?

Hozzávalók:

20 dkg jó minőségű csokoládé, 20 dkg vaj, 10 dkg cukor, 10 dkg liszt, fél deci rum, 6 tojás.

A csokit és a vajat gőz fölött felolvasztani, összekeverni. A tojást a cukorral habosra keverni majd hozzáadni a lisztet, és a vajas-csokis keveréket meg a rumot.

kivajazott formában 180 fokon 35 percig sütni.

2011. jan. 23. 14:23
 1/2 anonim válasza:
Nem vagyok szakértő, de a minőségi csokoládét a kakaótartalom alapján is minősítik. A fehér csokinak mennyi a kakaótartalma?
2011. jan. 23. 14:47
 2/2 A kérdező kommentje:
Most nem ezen van a hangsúly. Bóvli mikuláscsokit is olvasztottam már meg ehhez a sütihez és azzal is finom volt.
2011. jan. 23. 15:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!