Rakott krumpli másképp?
Figyelt kérdés
Nem a kedvenc tevékenységem a héjában főtt burgonya hámozása és a tojást is tudnám nélkülözni, ezért arra gondoltam, hogy így készítem:
A meghámozott nyers krumplit vékony szeletekre vágom, rétegezem kolbival és hagymával, és fólia alatt sütöm egy ideig, aztán fólia le, tejföl rá és készre sütöm.
Kérdés, vajon így megpuhul majd a krumpli? Készítette már valaki hasonlóképpen?
2011. jan. 21. 20:11
11/11 anonim válasza:
Én rendszeresen szoktam úgy csinálni, hogy a krumpliszeletek tetejére kiklopfolt befűszerezett húst rakok, gombát, kolbászt, hagymát. Nagyon finom. Igaz, ez nem "az a rakott krumpli" de isteni finom. Vizet kell alá önteni, és míg meg nem fő, addig alufólia alatt párolni. Utána levéve, lehet szép ropogósra sütni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!