Kell elősütés? Tepsis csirkét készítek ma este (hagyával, paradicsomal, sajttal). Szükséges ilyenkor elősütni a húst?
Figyelt kérdés
2011. jan. 20. 16:32
1/4 Tinker Bell válasza:
Először alufólia alatt süsd. Azt ne kérdezd, hogy meddig, mert én csak ránézésre szoktam figyelni, hogy mikor jó. Megpárolódik a csirke, megpuhul és utána sütheted fólia nélkül, akkor a külseje jó ropogós és szép piros lesz.
2/4 anonim válasza:
Én nem szoktam. Viszont 30 perc után lemerem róla a lét, amit a paradicsom meg (a rossz minőségű) sajt enged. Nem tudom, milyen sajtod van, mi néha olyan szar trapistát fogunk ki (puha, fehér), amitől elázik az egész és nem sül, hanem fő a lében. Pedig nem is olcsót veszünk. :(
3/4 anonim válasza:
Nem kell .. a csirke nagyon hamamr megsül. Vékonyra vágd és tényleg az eleján fólia alatt süsd.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek :)
2011. jan. 20. 17:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!