Milyen tortadíszítési fortélyok és bevonó receptek vannak?
Ha krémből akarsz a torta tetejére díszítést csinálni akkor a Hulalát ajánlom mert nagyon könnyen felverhető, nem kell bele habfixáló és szépen megmarad a formája nem esik szét. Felvered, olvasztasz bele csokit, összekevered, egy kis időre berakod a hűtőbe, habzsákból szépen ki lehet nyomni.
A cukormáz is egyszerű a lényeg, hogy sok porcukrot és kevés vizet használj ha színesre szeretnéd nem fehérre akkor tehetsz bele ételfestéket. Vagy az szépen mutat hogy ha fehéren hagyod és miután bevontad vele a sütit színes dekor cukorkákat szórsz rá.
Főtt krémet úgy szoktam csinálni, hogy 5 dl tejet felforralok, 1 dl tejet kikeverek 2 cs. pudingporral és a forrásban lévő tejjel összefőzöm. 25 dkg vajat kikeverek cukorral és a már kihűlt pudinghoz adom. Ízlés szerint rumot, rum aromát, vanília aromát, stb lehet hozzá adni attól függően, hogy milyen ízű pudingporból készíted. Fondant-tal is nagyon szépen lehet tortát díszíteni. Írd be a keresőbe a házi fondant-ot és kiadja a receptet. Nem nehéz megcsinálni és tényleg nagyon szép.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!