Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Milyen tortadíszítési fortélyo...

Milyen tortadíszítési fortélyok és bevonó receptek vannak?

Figyelt kérdés
Olyan bevonó receptet keresek amit habzsákhoz lehet használni.miből kell csinálni cukormáz vagy főtt krém?olyat kérnék amit egyszerű megcsinálni és nem málik szét egybe marad a díszítés
2011. jan. 20. 12:59
 1/2 kisnita ***** válasza:

Ha krémből akarsz a torta tetejére díszítést csinálni akkor a Hulalát ajánlom mert nagyon könnyen felverhető, nem kell bele habfixáló és szépen megmarad a formája nem esik szét. Felvered, olvasztasz bele csokit, összekevered, egy kis időre berakod a hűtőbe, habzsákból szépen ki lehet nyomni.

A cukormáz is egyszerű a lényeg, hogy sok porcukrot és kevés vizet használj ha színesre szeretnéd nem fehérre akkor tehetsz bele ételfestéket. Vagy az szépen mutat hogy ha fehéren hagyod és miután bevontad vele a sütit színes dekor cukorkákat szórsz rá.

Főtt krémet úgy szoktam csinálni, hogy 5 dl tejet felforralok, 1 dl tejet kikeverek 2 cs. pudingporral és a forrásban lévő tejjel összefőzöm. 25 dkg vajat kikeverek cukorral és a már kihűlt pudinghoz adom. Ízlés szerint rumot, rum aromát, vanília aromát, stb lehet hozzá adni attól függően, hogy milyen ízű pudingporból készíted. Fondant-tal is nagyon szépen lehet tortát díszíteni. Írd be a keresőbe a házi fondant-ot és kiadja a receptet. Nem nehéz megcsinálni és tényleg nagyon szép.

2011. jan. 21. 09:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm,mindenképpen kipróbálom
2011. jan. 22. 09:53

További kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!