Nem sül át a hús! Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Kairói shoarmát csinálok wokban és a pulyka hús kockák egyszerűen nem akarnak átsülni rendesen. Pedig már fent van egy jó ideje! Megpirult a hús még az olajon, de nem sült át rendesen, most a szószban fől már 20 perce de még érzem azt a rágós ízt! most kis lángon hagyom bugyogni. Mit csináljak? :O2011. jan. 19. 13:54
1/5 anonim válasza:
Én brassóit szoktam kocka alakú pulykahúsból csinálni, valóban kell neki legalább 1 óra míg megfő.
2/5 anonim válasza:
sajnos a pulyka hús amúgy is elég rágós..szerintem főzd tovább a szószba..egy kis vizet is tehetsz alá még h ne kozmáljon oda....
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm! már azt hittem hogy hamar öntöttem rá a fűszert meg a tejszint! de ez most megnyugtat hogy lassabban fől :)
2011. jan. 19. 14:08
4/5 anonim válasza:
Ebből a sorozatból csinálod?
Mert akkor nekem annál rosszabb hírem is van, hogy 20 perc alatt nem főtt meg: én a bombayt próbáltam, borzalmas lett a végeredmény, alig ettünk belőle, a nagy része ment a kukába.
5/5 A kérdező kommentje:
igen igen ebből csinálom. Hát 20 perc alatt nekem se sikerült ... Elég érdekes íze van, mit ne mondjak ....
2011. jan. 19. 14:32
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!