Mondanátok nekem finom csirkepaprikás receptet? Hogy tehetném igazán finommá?
Figyelt kérdés
Köszönöm előre is a válaszokat!2011. jan. 18. 09:21
1/4 anonim válasza:
Zsírban (nem olajban),dinsztelj meg vöröshagymát. Tegyél rá pirospaprikát,és tedd bele a csirkecombokat,esetleg farhátat is. Sózd,borsozd meg,és tegyél alá nagyon pici vizet. Ha kell,akkor főzés közben pótold.
Melléből ne főzz paprikást,mert abból nem lehet jót főzni.
2/4 anonim válasza:
Amit az első írt, az csirke pörkölt.
A csirke paprikás az TEJFÖLÖS!
3/4 anonim válasza:
Én egész csirkéből szoktam. Minden alkatrésznek meg van a maga gazdája. Legfontosabb a szaftja. 2 nagy fej hagymát piritok zsiron, teszek rá egy paprikát, paradicsomot, piros paprikát, és l deci vizzel felengedem. Só, bors.Főzöm, amig elfő a leve, ekkor ujra felöntöm fél deci vizzel, és ujra zsirjára piritom. Előveszek egy tészta szürőt, és átpaszirozom az egészet egy másik lábasba, és ekkor teszem bele a husokat. A lé épp hogy ellepje. Kis lángon szépen lassan puhára főzöm a hust a szép sima, sürü, piros szaftban.Még füszerezem kis fokhagyma porral, borssal. Ha minden puha, belekeverek l doboz tejfölt, melybe l evőkanál lisztet keverek. Szépen lassan kiforralom vele. Ha nem teszel a végén tejfölt, akkor pörkölt marad. Nokedli, uborka- vagy fejes saláta.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tippeket, nagyon finom lett :) tejfölösen csináltam!
2011. jan. 19. 06:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!