Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért marad a kotyogós kávéföz...

Miért marad a kotyogós kávéfözö tartájában mindíg min. Fél deci víz?

Figyelt kérdés
Nem hiszem hogy el lenne tömödve, mert még csak nemrég vettem. Megtömni sem szoktam hanem csak ugy hogy normális erösségü kávét készítsen.
2011. jan. 16. 13:36
 1/1 Bányai Károly ***** válasza:
Az normális. Addig lóg le a cső, amin a nyomás felpumpálja a vizet. A gőz felülről lefelé préseli a vizet, az betódul a csőbe, és felfelé kifolyik, át a kávén. Amikor a vízszint eléri a cső alját, már csak a gőz jön át rajta. Minimális résnek lennie kell, különben szétrobbanna.
2011. jan. 16. 13:44
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!