Nem kotyog a kotyogós kávéfőzőm ez baj?
Lehet, sokan megmosolyognak, de eddig kizárólag nescafe-t használtam, most kaptam egy régimódi kotyogóst, ami most igen furcsa, totál kezdő vagyok kotyogó ügyben.
Tudom, bután hangzik: de mennyi ideig kel főzni benne a kávét? Úgy magyarázták, mikor kotyogni kezd a kávéfőző, akkor van kész.
A kávé pár perc alatt feljött ugyan, de semmi kotyogó hang.
Eltelt fél óra, semmi kotyogás. Ekkor meguntam, és levettem. Nem volt rossz íze, de kissé volt némi kozmás aromája.
Tényleg muszáj kotyognia, vagy ez csak elnevezés? Mikor van kész a kávé? Mikor feljött?
Előre is köszönöm a válaszokat, felpontozok!:)
Nem muszáj kotyognia, ahogy feljön a kávé, kész.
Nekem is kotyogós van..
A mai "kotyogókban" már nincs kotyogó, ami nem más mint egy súlyszelep. Kispórolták, a rossz erkölcsű anyjukat!
Nem is ad olyan kávét, mint a békebeli.
Ha feljött a kávé, fogyasztható.
Egyébként azért is vártam a kotyogást, mert a szüleim régi kávéfőzője (pont úgy néz ki, mint az enyém) kotyogott.
Elég kotyogós, akarom mondani, kótyagos ötlet volt kispórolni!
Igen, ha nagyon fülelek, enyhén zümmög, ha feljön a kávé. Ellenben a szüleimé olyan hangosan kotyog, hogy az egész házban hallatszik.
Egyébként egész jó kávét ad, csak figyelni kell rá, mikor jön fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!