Pánkó sütésben segít valaki? légyszi :s
Figyelt kérdés
Az van,hogy ezt a receptet próbáltam [link] és az eredmény ugy néz ki mint egy vastagra sikerült csipsz...és nem ehető :s most mitcsináljak az anyaggal?2011. jan. 15. 16:19
1/6 anonim válasza:
Ha az íze is rossz, akkor kuka.
Élesztő tuti hogy jó volt? Az olaj elég forró volt?
2/6 anonim válasza:
A pánkó Erdélyben a magyar farsangi fánk elnevezése.
A tésztát nem gyúrni kell,hanem fakanállal addig verni-forgatni,amíg síma és hólyagos lesz. Ettől lesz könnyű.
A megmaradt anyagot tedd robotgépbe,ha kell önts hozzá egy-két kanál tejet,és verd fel addig,amíg az edény faláról elválik.Keleszd meg langyos helyen,majd lisztezett deszkán nyújtsd ki,és szaggasd ki. Hagyd egy kicsit még kelni,és utána kisütheted. Csak arra vigyázz,hogy a konyha ne legyen hideg.
3/6 anonim válasza:
valószínűleg nem kelesztetted meg eléggé. dobd ki
4/6 A kérdező kommentje:
De megkelesztettem, legalább négyszerese lett a mérete kb 2 óra alatt...és pohárral vágtam ki, anyukám is úgy szokta.... fogalmam sincs mért nem lett jo
2011. jan. 15. 17:11
5/6 A kérdező kommentje:
és nagyon forró volt az olaj is
2011. jan. 15. 17:13
6/6 anonim válasza:
A receptet olvasva,sok lehet benne a liszt. A jó tészta nem kemény,hanem inkább lágy. És nem gyúrni kell,hanem jól felverni,hogy síma,könnyű legyen.
A kész tésztával már nem tudsz mit kezdeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!