Torta sütésben segítene valaki?
Répatorta szögletes formában megsütve.
Tetejére meg csinálj marcipán masszát, pofon egyszerű.
Összedarált marcipánhoz ugyanannyi porcukrot adsz, és pár evőkanál vizet, összegyúrod. Kész. Kinyújtod a torta méretéhez igazítva, a kihűlt tortára krémet kensz, amire rátapasztod, és ráteszed szépen.
Hááát, a cukormáz, amit írtál nem az igazi.
Inkább vegyél mascarponet és keverd ki tejszínnel. Könnyen be tudod vonni vele a tortát, és díszítheted is. Ha van habzsákod, ezzel a krémmel megtöltve jó kis díszeket rittyenthetsz a torta tetejére.
Üdv!
Ja a süti:
Isteni, és nem kell tölteni.
Én 1,5 adagot sütnék, emeletes tortának.
Répatortát vendégeknek ne süss,mert nagyon kevesen szeretik. Töltelék is kevés illik hozzá
A tortamasszát süsd meg egy tepsiben,majd vágd hosszában ketté a megsült tésztát. Akkor lesz 2 téglalapod.
Az Oetker-cukormáz is jó,csak vigyázz,hogy ne adj több folyadékot hozzá,mint amit ír.
Ha írni akarsz rá,akkor a fondant jobb megoldás,vagy a marcipánmassza.
Könnyen készíthetsz otthon is. Azonos mennyiségű fehérmandulát és cukrot darálj finomra. Tegyél hozzá annyi tojásfehérjét,hogy gyúrható masszát kapj. A fehérjét apránként tedd hozzá,mert 10 dk-hoz nem kell egy tojásé sem. Ha mégis lágy maradna,tehetsz hozzá porcukrot.
Ezt a masszát színezheted,formálhatod,kinyujtani két sütőpapír vagy folpack között lehet.
Ha marad,a a hűtőben folpackba csomagolva hosszú ideig eláll.
Amit én szoktam sütni répatortát, abba nem is kell semmilyen krém, mert nagyon finom, egyáltalán nem száraz.
15 ember evett belőle, ebből 13-nak nagyon ízlett,úgyhogy nyugodtan sütheted. Nincs répa íze!! Dió is van benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!