Miért fújódik fel a rántott hús bundája?
Figyelt kérdés
Nekem soha nem szokott a húsra rátapadni sütés után !2011. jan. 12. 19:45
2/8 anonim válasza:
Azt nem tudom mitől lesz olyan néha az enyém is. De azt hallottam az az igazi rántott husi.
3/8 anonim válasza:
Nem tök mind1?Egyed oszt kész!:)
4/8 anonim válasza:
Nem tudom, de kérlek áruld el a titkod. Nekem csak néha sikerül, pedig az a tökéletes rántott szelet, ha felpuklisodik a bundája.
5/8 anonim válasza:
Soha nem gondolkoztam ezen. Az enyém is ilyen mindig, pedig nagymamámé nem áll el a husitól. Csak arra tudok gondolni, hogy rádörzsöli a lisztet, nem csak belemártja.
6/8 anonim válasza:
Egy konyharuhán szikkaszd meg a húst és akkor nem dobja le a pára a bundát.Csak igy kicsit szárazabb lessz amikor megsül.
8/8 anonim válasza:
Legyen teljesen száraz a husod, mikor panirozod, A sót is csak utolsó pillanatban szabad rátenni, mert az is vizet von el, tehát nedvesedik a hús, és keményedik is tőle. Igy biztos nem fog felpuposodni a panir.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!