Mit főzzek/süssek holnap ebédre?

hnap amit főzök:
töltött pizza (én mindennel töltöm amit találok itthon bele,zöldséggel,felvágottal,sajtokkal,nem csak amit a recept ir)
májgombócleves

A csirkemelleket darabolod,ne legyenek túl vastagok,de vékonyak se. Sózd és borsozd,majd liszt,tojás és reszelt sajt - ezekben kell panírozni,jó sok sajt kell hozzá én ehhez egy kerek sajtnak a felét elhasználom,mert sokat felvesz. Majd egy baconnel kibélelt jénaiba teszem őket és a tetejüket is befedem baconnel és sütőben készre sütöm,akkor jó,amikor a húson ,úgy át tudsz,bökni,hogy nem akad el benne a villa vagy a hústű.
Köret: 1kg burgonyát vékonyra kell szelni,hajszálvékonyra,ha van uborka szeletelőd azon tökéletes,gyorsan kell dolgozni,hogy a krumpli ne barnuljon. Vastagon vajazz ki egy tűzálló tálat. A felszeletelt krumplihoz,adj sót,borsot és apróra vágott petrezselymet,majd önts rá 2 x 250ml főzőtejszínt,jól keverd össze és öntsd a vajazott edénybe,a tetejét meg lehet szórni sajttal,de nem szükséges,aztán ez 180 fokon ,hát lassan sül meg kb 1-1.5 óra.
De ha neked ez a köret nehéz a husihoz,csinálj krokettet vagy pürét,de semmi esetre se rizst.
A múltkor én franciasalátával ettem,ez volt a köret.
Jóétvágyat!
Köszi az ötleteket!
Valószínű, hogy töltött pizza lesz holnap, azt még nem csináltam soha, de nézegettem recepteket, és nagyon guszták:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!