Csak én gondolom így hogy elrontották a cukrászsütiket?
én is útálom a stabszertől f@szán álló krémeket és habokat.jól néz ki, de undorítóan egyforma minden cukrászsüti, torta.
inkább roggyon meg egy kicsit, nem baj , ha félredől
de a házinál finomabb nincs.
de minálunk is már a "legháziasabb" cukrászdák is nagyüzemi vacakokat használnak.
a látvány a legfontosabb, el kell adni mindent,-szerintük.
a baj az, hogy az otthonsütéshez sem minden alapanyag természetes.
nagyon meg kell nézni, mit teszünk a keverőtálba.
Szerintem is nagyon durva ez az egész. Szinte egyforma íze van a sütiknek. Ki tudja mennyi por, nem normális alapanyag van benne. Lehet szépek, de nem jók és nem egészségesek.
Persze ha néha úgy adódik eszek egyet egyet, de nem az igazi, valamint még ha megtehetném hogy minden nap egy nagy tálcával vehetnék és ehetnék akkor azt biztos nem tenném meg.
Én is sokszor itthon sütök ha egy mód van rá. Csak nekem is olyan aggályaim vannak, hogy már az itthoniba sem tudok mindenből eredetit tenni, ki tuda mi van benne. Teszem azt, ha a tojást, tejet boltba veszem. Már nem egészséges. Amíg mindent a boltba kell hozzá megvenni és nem én állítom elő addig semmi nem biztos.
Bár az igaz, hogy a boltiakhoz képest azért csak egy fokkal egészségesebb és nagyjából tudom hogy mi van benne.
Bár ez már minden otthoni ételre is igaz. nekem csak az a rossz, hogy már szintem el sem tudjuk kerülni, hogy ne vigyünk be valami mesterséges anyagot. Próbálok változatosan főzni és lehetőleg a legnormálisabb alapanyagokból (ami nem garantált), így prbálom azt kivédeni, hogy nehogy valamelyik anyagból többet vigyek be a szervezetembe. Ez az egy lehetőség.
Én épp a napokban gondoltam arra, hogy mi lenne, ha vállalnék néha sütisütéseket. Annyian panaszkodnak a vacak boltira... Sütni meg nem tudnak. Na én meg imádok. Igaz néha megreped a kalács, vagy nem tudom tükörsimára kenni a krémet egy tortán, de az íze nem bolti...
Szóval igen, mondják, hogy nem jók a cukrászsütik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!