Mit kell tenni ha a keserű hagymát már belekevertük az ételbe?
Figyelt kérdés
És nem szeretnénk kidobni! HELP!
(Amúgy egy töltelékről van szó)
2010. dec. 25. 14:30
1/4 anonim válasza:
hát nem sokat tudsz tenni,ha már kész a kaja,és így is keserű..Akkor bizony kuka..
De mitől keserű a hagyma? Mert általában akkor keserű ha megégeti az ember..
2/4 A kérdező kommentje:
hát így vettük :s sajnos..én is megdöbbentem hogy hogy lehet keserű...
2010. dec. 25. 14:48
3/4 A kérdező kommentje:
és még nem sütöttük meg, még nyers..
2010. dec. 25. 14:49
4/4 anonim válasza:
Akkor ha tudjátok,szedjétek ki belőle,és pótoljátok több hagymával,és fokhagymával.Próbáljátok meg erősebben ízesíteni..A fokhagyma valamennyire levesz a keserű ízt..Majd egyet süssetek ki,ki kóstoljátok meg..HA még mindig keserű akkor nem érdemes tovább sütni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!