Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A fagyott halfilét kiengedjem...

A fagyott halfilét kiengedjem rántás előtt vagy fagyott állapotban panírozzam és dobjam az olajba?

Figyelt kérdés
2010. dec. 24. 07:47
 1/1 anonim ***** válasza:
Ki kell engedni szobahőmérsékleten.
2010. dec. 24. 08:00
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!