Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Raffaellot készítettem és túl...

Cidrimacko kérdése:

Raffaellot készítettem és túl kemény lett. Hogyan tudnám formálhatóvá tenni?

Figyelt kérdés
Lengyel 100%os tejporból készült.
2010. dec. 24. 07:38
 1/2 anonim válasza:
egy kis vizet tehetsz hozzá. Én eleve úgy kezdem, hogy a cukorból és a vízből szirupot főzök.
2011. jan. 17. 13:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 A kérdező kommentje:
Én is szirup főzéssel keztem. Próbáltam vízzel hígítani(langyossal és hideggel is) próbáltam, tejjel is de csak darabosabb lett. Azért köszönöm:)
2011. jan. 23. 20:52

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!