Mi a véleményetek erről a beigli receptről? Mit csináljak, hogy ne repedjen szét?
2010. dec. 23. 14:58
1/1 anonim válasza:
Én ez alapján szoktam sütni és isteni finom
260 g liszt
78 g teavaj
52 g sertészsír
26 g porcukor
csipet só
4 g élesztő
26 g tojássárga
52 g tej
Ebből 2 rúd jön ki. Egy tálba a lisztet, vajat, zsírt, cukrot , sót összekeverem. Másik tálba élesztő , tojássárga, tej összekeverem . az élesztőt nem kell futtatni. ezután a kettőt összegyúrom, de csak épp addig kell dagasztani míg összeáll a tészta. Ezután 2 órára hűtőbe kell rakni. Utána lehet tölteni. akkor nem reped ha nem túl sok tölteléket raksz bele. sütés előtt előbb tojássárgával kell lekenni, majd ha ez rászáradt akkor tojásfehérjével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!