Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mennyi majonéz kell ennyi...

Mennyi majonéz kell ennyi kukoricasalátához?

Figyelt kérdés
2 kg kukoricából csinálom.Elég hozzá egy tubus (450gr)majonéz?És kb. mennyi tejföl kell bele?Köszi
2010. dec. 22. 18:04
 1/6 Egyszerű huszonéves ***** válasza:
Szerintem ízlés szerint.
2010. dec. 22. 18:10
 2/6 anonim ***** válasza:
Ezt így nem tudom neked megmondani,én is nagyon gyakran csinálok, de ha olyan sokból, akkor 2 nagy pohár tejföl. Majonézből elég szerintem a kis tubus is. de a tejföl úgy is ereszt a levéből. én 2 3 órára be szoktam tenni a hűtőbe.De kóstold meg előtte. Nálunk csak én eszem, szóval én lb 3/4 kis tejfölt szoktam, 1 2 ek majonéz és egy kis mustár.bors, érelízesítő.
2010. dec. 22. 18:11
 3/6 A kérdező kommentje:
Oké,de ennyi elég lesz hozzá?
2010. dec. 22. 18:11
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszi utolsó,akkor valószínű,hogy elég.
2010. dec. 22. 18:12
 5/6 anonim ***** válasza:
Mikor akarod csinálni és enni? Szerintem vehetsz hármat is. Hátha kell másba is. majonézből meg a nagyobb tubus esetleg flakon. De érezni fogod úgy is. A tejföl meg úgy is ereszt. pl én azt hittem sűrű lesz, mert sok kukoricát tettem bele, de mondom ereszteni fog egy kicsit, de ha hígan szereted, akkor tehetsz bele sokat. Keverd át jól, 2 órára tedd be legalább a hűtőbe. De ha nem jó, később tehetsz bele.Második voltam.
2010. dec. 22. 18:15
 6/6 anonim ***** válasza:
mondjuk én nem szeretem, ha nagyon majonézes, inkább ha tejfölös. Fuu ne is mondd, megkívántam:D
2010. dec. 22. 18:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!