Miket készítesz szilveszterre?
Figyelt kérdés
Minden érdekel, rágcsálni való is, sütemény, főétel, bármi! :)2010. dec. 20. 16:24
1/4 anonim válasza:
Szoktam sütni sajtos vagy szezámos kifliket,ezeket tetszés szerint meg is töltheted,sajtal-sonkával,kolbis-sajtos,de virslisen(akár mustárral)is.Ez amlyan sós nasi,de mégis tartalmas és laktato.Van egyértelmüen a szendvics ami kihagyhatatlan,vaj,kolbi,főtt tojás,sajt savanyu ubi piros arany.Ez a két dolog jutott az eszembe hirtelen.
2/4 anonim válasza:
Mi csak ketten leszünk a párommal, mégis mindig megcsinálom a következőket: Veszek zsúr kenyeret, és csinálok egy jó pár szendvicset. Megvajazom, sonkás- szalámis alapot készitek. Diszitem főtt tojás karikával, uborka, piros arany pötty, rezselt torma pötty. majonéz pötty,kaviár kupacka , pritamin csik, és bármi amit szeretsz. Na ezeket este beteszem a nappali asztalára, és mindig veszegetjük. Teszek még beiglit Karácsonyról, egy kis sós pogit, és italokat. Éjfélkor pezsgő, puszi- Éjfél után virslit főzünk. Másnap lencse főzelék, sült bőrös sertés hússal. A megmaradt szendvicset ébredés után szoktuk reggel- délelőtt megenni, kicsit szárazabb, de ugyis jó. 33 éves házasok vagyunk. Szeretünk együtt lenni.
3/4 anonim válasza:
Én is pakolós falatkákat szoktam csinálni:
Fasírtgolyó sajt- és savanyú uborka kockákkal, fogvájóval összetűzve
Töltött tojás
Töltött hús: kolbásszal és főtt tojással
Aszpikban, ami nálunk csak húsleveskockából főtt lé+étkezési zselatin, főtt tojás, főtt hús vagy sonka. Ezt őzgerincformába dermesztem, aztán szeletelem.
Majonézes krumpli és valamilyen saláta a köret.
4/4 anonim válasza:
Ha van kedvem hozzá, akkor éjfél előtt pár perccel sütök szalmaburgonyát és virslit, vagy előtte leveles tésztát megkenek pizzaszósszal vagy valamilyen melegszendvicskrémmel és teszek bele egy virslit, összehajtogatom batyú formába és sajtot reszelek rá, majd be a sütőbe. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!