Rántott halon kivül még, h csinálhatnám meg a fillét?
Itt találsz néhány jó kipróbált receptet.
Ezek közül karácsoyra a sütőben sült halfiléket sütöm, mert nincs halszag, és nem kell ünneplő ruhában olajos halszaúnak lenni, és félig előre elkésuíthető.
Én fagyasztott hecket szoktam úgy, hogy rárakom rácsra sütőbe, szórók rá egy kis hal fűszerkeveréket és rakok a tetejére fokhagyma szeleteket, meg citromkarikákat.
Ez így finomka (mer én nem szeretem ha olajos)
csak szimplán rácson sütöm meg.
attól is függ milyen halat fogsz venni. a Pangasius édesvizi cápaharcsa, azt nagyon tudnám ajánlani tejfölös harcsapaprikásnak, juhtúrós-kapros galuskával.
de afrikai harcsából is finom, ha a friss halpultból vásárolod.
a pangasiusból vegyél 3 1 kg-os csomaggal, mert valóban
kilónként legalább 20 dk jeget kell lefejteni róla.és tényleg, ahogy kezd kiengedni, óvatosan szedd le, nem kell megvárni, hogy tovább ázzon a kiolvadt vízben.
így kb 2,20-2,40 kg tiszta halhúsod lesz.
arra is figyelj, hogy sokszor akciózzák ,de csak 75 dkg-os vagy 60 dkg-os csomagok. érdemes odafigyelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!