Hol lehet venni tortadíszítő fecskendőt?
Figyelt kérdés
Nem habzsákot keresek, hanem olyan fecskendőt, amivel habot lehet kinyomni. Valami jó minőségűt szeretnék, nem 300Ft-os műanyagot. Olyan volt a régim, de hamar eltörött.2010. dec. 12. 14:11
3/8 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm. Az első linken szereplő kinyomó szimpatikusnak tűnik. A másodikon lévő volt nekem,, de eltörött.
2010. dec. 12. 14:44
5/8 anonim válasza:
Szívesen, de miért nem akarsz amúgy habzsákot?
Sokkal könnyebben és szebben lehet vele dolgozni, bár az is igaz hogy abból valóban nehéz minőségit kapni.
De ha megvan még a műanyagodnak a feje, akkor ha rám hallgatsz, nem is veszel semmit.
Nejlonzacskó sarka kivág, bele a kinyomó fej, ráerősít befőtess gumival, és az nem törik el.
6/8 A kérdező kommentje:
A habzsákot nehéz kimosni. Eldobhatót meg azért nem szeretnék, mert vidéken lakom és ott nem lehet kapni. Ritkán megyek a városba.
2010. dec. 12. 15:19
7/8 anonim válasza:
Na de zsömlét, zöldséget ilyesmit veszel, amihez jár a zacsi.
Csak egy tipp volt, én a második fecskendőm után döntöttem emellett a megoldás mellet.Nejlon mindig van itthon, ha nincs kicsi jó a nagy szatyor is levágva.
Na mind1 rád bízom!Jó süti díszitgetést!! :)
8/8 A kérdező kommentje:
Persze sima zacsi mindig van itthon, a speckó, eldobható habzsákra gondoltam. Azt hiszem kipróbálom a javaslatodat.
Mindenesetre köszönöm a segítséget!
2010. dec. 12. 15:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!