Mivel helyettesitheto a glicerin a fondantban?
Figyelt kérdés
nagyon fontos, milyen szerepe van? nem tudtam beszerezni, baj volna ha kihagynam?2010. dec. 10. 18:02
1/6 anonim válasza:
azt hiszem vízmegtartó szerepe van és próbálkozz esetleg parafinolajjal
gyógyszertárban próbáltad már? szoktak adni, ha elég magabiztosan állítod, hogy mire kell és szépen mosolyogsz
max. csak parafinolajat kapsz :)
2/6 anonim válasza:
Na ne hülyéskedj már paraffinolajat akarsz etetni valakivel? Az nem élelmiszer! A glicerin lágyan tartja a fondant nem szárad ki.Nem lehet semmivel helyettesíteni! A gyereknek tej helyett vízet adnak?Mi ez a helyettesítésőrület? A glicerin patikában kapható mindegyikben. Élelmiszerboltban nem.
4/6 anonim válasza:
és bocsánat, pálmaolajat kellett volna írnom
5/6 anonim válasza:
kiskukta blogján találsz lyan receptet, amibe nem kell. nagyon jó, kipróbáltam több ismerősömmel együtt, és bevált.
6/6 anonim válasza:
Gyógyszerész néni mondta nekem, hogy ő maga sem glicerint szokott használni, hanem sima napraforgó olajat. Én ma próbáltam ki először és teljesen jó lett a fondant állaga. Sok sikert!(:
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!