Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mit lehet olcsón enni?

Mit lehet olcsón enni?

Figyelt kérdés

Majdnem egyszerre veszítettük el a munkánkat a férjemmel.

Ahogy kiszámoltam napi kb 500,max 600ft jut kettőnknek kajára miután a rezsit kifizettük.Mit,hol vásároljak,esetleg néha meleg étel is beleférhet?Própáljuk

túlélni,de segítsetek, ötleteket kérek szépen!Egyébként

Budapesten élünk már,itt drágább minden ahogy tapasztaltam.

2010. dec. 9. 01:47
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
vaj kenyér ami maradt félre teszitek és 4-5 nap múlva lehet hogy lesz meleg kaja
2010. dec. 9. 17:36
 22/26 A kérdező kommentje:

Sok választ kaptam,sok jó ötletet is,mindenkinek köszönöm.

Lidl és Penny is van a közelben,fagyasztónk viszont nincs,romlandó ételt nem tudok tárolni.Valaki kérdezte a tisztálkodási dolgokat.Mosószer,öblítő,wc papír,tusfürdő stb. még kb 1 hónapig kitartanak.És persze megyünk munka

után,úgy néz ki nekem össze is jön,de fizetés csak januárban lesz,addig ki kell tartanunk.

2010. dec. 9. 20:41
 23/26 anonim ***** válasza:

Valamelyik nagyáruházban vásároljatok,

kg-os párizsi, májkrém, virsli kis adagokban lefagyaszthatod, lehet belölük melegszendo, kisütni fözelék feltétnek,

darálthús konzer jó magában, spagettinek, meleg szendonak

Vehetsz kg-os b rizst megfözöd és sütsz hozzá virslit,

Fagyasztott spenot, borsóból fözelék,

Rántot leves, pari leves püréből, rizsel, margarin, lekvár, háztartási keksz.

2010. dec. 10. 00:45
 24/26 anonim ***** válasza:
Töltött káposzta ahogy írtam az elején. Ez komolyan a leges legjobb. 1kg darált húsból egy akkora fazékot megcsinálsz, hogy mi 5fős család 2-3napig esszük, és hidd el nekem meg báttyámnak meg fateromnak elég jó az étvágya. Nektek nagyon sokáig elég lenne.
2010. dec. 10. 05:10
 25/26 anonim válasza:

Nagyon sok hasznos választ kaptál, ötleteket én is merítettem belőle!

Én is szoktam venni karfiolt, amit előfőzök, majd kiveszem a fejeket, bezöldségelem, krumpli, répa, ami épp van, csipetkét főtök bele, tejföllel behabarom és kész. A karfiol-fejeket tepsibe rakom, rá ízesített tejfölt teszek, amibe megy só,bors, majonéz, egy tojás és be a sütőbe. Finom nagyon. Ha van sütsz hozzá virslit, kolbászt.

Van, hogy veszek 1 kg csontos karajt, amit lefejtek. A csontból levest főzök, amit tésztával eszünk az első nap, majd főzök bele grízgaluskát vagy májgaluskát, ez utóbbit konzervből.

A húsból levágok 6 szeletet, sózom, borsozom, majd hirtelen kisütöm.Mellé köretnek rizs,krumpli.

A többi húst felkockázom, megfőzöm pörköltnek és lefagyasztom későbbre. Maradhat így is, vagy kiengedve gulyásleves lesz belőle. Utóbbi esetben tejfölös tészta, grízes tészta hozzá a második-féle.

Remélem tudtam segíteni. Kitartás és boldog új évet kívánok!

2010. dec. 10. 15:08
 26/26 anonim ***** válasza:

Lencse, sárgaborsó, bab ezzekhez ellálnak a polcon lehet belőle vega fasirt, hagymás bab, babkrém mintájára mindegyiket legyárthatod, gombából pörkölt, kisütve, leves kockából leves 1 marék tésztával, szimplán beleütsz 1-2 tojást és laktatobb lesz.

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2010. dec. 10. 19:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!