Mi lesz a karácsonyi menütök?
Figyelt kérdés
Nem vagyok egy nagy konyhatündér, és van egy 9 hónapos pindurka lányom is, aki mellett nem egyszerű az élet, ezért gondoltam megkérdezem, ki mit készít, hátha kapok vmi remek ötletet.
Vmi egyszerű, de finom vacsit szeretnék:)
2010. dec. 3. 13:21
11/14 anonim válasza:
szenteste :
Pulykanyak leves ,
Sült kacsa ,vegyes köret ,párolt káposzta ,
25.-én :
Maradék pulykanyak leves
Töltött dagadó ,sajtmártás ,rizs
26.-án :
Tárkonyos borjúleves
Rakott káposzta
12/14 anonim válasza:
Nálunk kb mindig ugyanaz a menü. Sütit csinálhatnál olyat, ami néhány naposan is friss, finom pl. zserbó, mézes krémes, mézeskalács így nem egyszerre kellene mindent megcsinálnod. Egyébként nálunk halászlé és rántott hal szokott lenni változó körettel.
13/14 anonim válasza:
14/14 A kérdező kommentje:
Köszi a sok tippet, és segítséget!
Azt hiszem nálunk marad a halászlé, az nem nagy dolog, meg lesz egész sültcsirke, vmi körettel, savanyúság, üdítő:), sütök "szaloncukrot" ( [link] ), és lehet vmi piskótásat. Kellemes készülődést, és Boldog Ünnepet mindenkinek!
2010. dec. 14. 14:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!