Hol lehet folyékony sajtot venni?
Figyelt kérdés
Konkrétan olyan cheddar, vagy hasonló folyékony sajtot, sajtszószt keresnék, ami pl. a Burger King némely sajtos cuccába volt annó. Hol lehet ilyet kapni Budapesten és milyen néven?2009. jan. 16. 17:16
1/5 anonim válasza:
Szerintem nem folyékony a sajt, hanem a melegtől megolvadt és ezért folyt. Kostolgass sajtokat és tedd meleg szendvicsbe ,így talán eléred azt a hatást.
2/5 anonim válasza:
Szia!
Én is próbálkoztam már. A moziban is ilyet adnak. Nagyon finom, de egyszerűen lehetetlen elkészíteni. Venni meg...
Már itt is feltettem a kérdést, sajnos nem jött jó válasz :-(
3/5 anonim válasza:
A Medve (mint a kockasajt :)) gyárt egy folyékony sajtszósz, a Tescóban láttam a sajtoknál, esetleg azt próbáljátok meg!
4/5 anonim válasza:
Nem tudom jön e még ide valaki...
A Lidl-ben lehet venni.Olyan mint a mozis.Melegítve a legjobb.Üvegben van,mint egy laposabb lekváros üveg és kb.400ft körül van,ha jól emlékszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!