Krumplis vacsorához jó ötletek?
Figyelt kérdés
mivel otthon sok krumpli van, így gondoltam valamilyen burgonyás ételt készítenék. van még liszt, egy kis tej, de akár vehetek még valamit hozzá. sima sült krumplira gondoltam, de azt már unjuk. valami jó ötlet? ami egyszerű és még csak nem is annyira nehéz étel estére.2010. nov. 30. 14:15
1/13 anonim válasza:
Paprikás krumpli. rakott krumpli, krumplis tészta, krumpli nudli, krumpli fánk, hagymás krumpli, majonézes krumpli, hercegnő krumpli, rántott krumpli.
2/13 anonim válasza:
A hajában főtt krumpli után ezek jutnak még eszembe: tócsni, krumplis- lángos, lepény, vagy pogácsa. Vagy krumplis tészta, rakott krumpli krumpli saláta.
3/13 anonim válasza:
krumplilángos,,krumplifánk,paprikás krumpli,brassói... stb.
5/13 anonim válasza:
Sosem értettem, hogy ami már ki lett irva, minek még egyszer kiirni?
6/13 anonim válasza:
7/13 anonim válasza:
Nem kötözködés, de: a hercegnő burgonyát és hagymásat én köretnek készítem, önállóként nem annyira oké.., de ahány ház annyi szokás. Nos:írod, hogy esetleg vehetsz valamit, virslit vagy kolbászt akkor, és kivájod a nagyobb krumpli közepét, beledugod a virslit/kolbászt, befóliázva megsütöd.Sült krumplit úgy dobhatod fel, teszel rá piros paprikát, borsot sót, reszelsz rá sajtot, és ráolvasztod a mikróban, vagy ha elég meleg nem is kell, olyan lesz mint a cigánypecsenye, hús nélkül.
8/13 anonim válasza:
Tegnap 14.40-es. Te kritizálod az Elsőt? Nem volt kitétel, hogy nem lehet köret! A kérdező sült krumpliban gondolkozott, de azt unják, akkor miért ne lehetne a Válaszoló ajánlata?.... Na és a Te recepted az egy vicc! Cigánypecsenye???? Értelmetlen, kivihetetlen! Ne ezen az oldalon próbálkozz, hanem a humor oldalon.
9/13 anonim válasza:
Nem kritizáltam, azzal kezdtem, hogy nem kötözködés, amit írtál, és hogy lepontoztál az a saját szegénységi bizonyítványod, nem engem minősítesz....
10/13 anonim válasza:
ui: senki nem mondta, hogy kivihető...............és még én vagyok vicces, jaj mennyi idióta van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!