Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mikor számít kiolvadtnak pl....

Mikor számít kiolvadtnak pl. a fagyasztott meggy?

Figyelt kérdés

Fagyasztottból meggyből készítenék a babámnak tízórait. Hűtős szatyorban hoztam haza, de még is kicsit puhának éreztem amikor bepakoltam a fagyóba. ha kicsit olvad ki az étel, az ugyan olyan mint, ha teljesen felengedett volna?

Csinálhatom ebből a 10hós baba ételét?


2010. nov. 30. 08:24
 1/3 anonim válasza:
ez nem hús, szerintem nyugodtan felhasználhatod.
2010. nov. 30. 09:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
felhasználhatod. Gyümölcsben más a ki nem olvadt, mint pld. egy húsnál. A gyümölcsöt én (felnőttnek) shake-nek is csinálom, és akkor még jeges az állaga. Joghurtban is hidegen van benne, persze az már fel van olvadva teljesen. ha meg sütni akarod (sütiben?) akkor tök mindegy, jó fagyosan és kiolvadva is.
2010. dec. 3. 13:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim válasza:
Hát akkor olvadt ki valami, amikor már nem jeges. Szóval nincs kicsi kiolvadás, vagy kiolvad vagy nem. Amúgy megcsináltad az uzsit belőle, vagy azóta vársz válaszra vagy miért emelted ki? Már elnézést a kekeckedésért.
2010. dec. 3. 14:54
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!