Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Valaki magyarázza már el...

Valaki magyarázza már el nekem hogy ez miért van?

Figyelt kérdés
A mai korombeli lányok nagy része (19/L) abszolút nem tud főzni ma pl felhívott a barátnőm hogy hogyan kell kikeverni a palacsinta tésztát ,előtte a másik barátnőm hogy hogyan kell csinálni a tojás levest.Szinte semmit nem tudnak főzni hozzám képest ezt nem nagyzolásból mondom de nekem nem volt senki aki megtanítson főzni nem volt anyám elhagyott Ők pedig rendes családban élnek és nem tudnak főzni?!!Még a levest is oda égetik Jézusom.
2010. nov. 27. 18:09
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Én sem tudtam főzni, egészen addig míg össze nem költöztem a (már) férjemmel.

Egész életemben ahhoz voltam szokva, hogy anyum megfőzött ,én megettem.

Aztán összebútoroztunk és bár szakácskönyvből de mindent meg tudtam csinálni.

Nem éreztem emiatt rossznak magam, volt hogy eleinte a férjem főzött, sosem mondta hogy jajj te nem tudsz főzni:)

2010. nov. 27. 19:39
 12/13 A kérdező kommentje:
Sajnos az én élettársam nem tud főzni,pedig néha jó lenne más főztjét is enni ugye másé mindig finomabb!!?
2010. nov. 27. 19:47
 13/13 anonim ***** válasza:
Téged önállóságra kényszeritett a helyzet, neked ez egy pozitiv előny ök majd egy síró babával a kezükben kezdenek főzöcskézni nem lesz túl kellemes.
2010. nov. 27. 21:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!