Valaki magyarázza már el nekem hogy ez miért van?
azért mert sokuknak egyszerűen nincs ideje odamenni az anyukájához, vagy mamájához, vagy akárkihez hogy ellesse a fortélyokat (ugyanis bulizni mennek, pasiznak stb..) és nagyon nem is igénylik mert elvannak a mekis vackokon. hálás vagyok az égnek hogy mamám egy tündér, és nem mellesleg a környéken nagy hírű sütigyáros :) tőle nagyon sok mindent tanultam/ok főleg sütéssel kapcsolatban. anyum kicsit féltékeny rám a konyhában nehogy "kitúrjam" őt, de azért szokta engedni hogy főzzek, és segít (bár nem mindig kell, de megköszönöm neki) na meg engedi (NÉHA) hogy nézzem amikor ő főz. amúgy az alapokat már rég tudom, szóval éhen nem igen haltam volna az utóbbi 3 évben mert kb akkor kezdtem el rántottát meg ilyeneket összecsapni (nem vicc, de vannak szobatársaim akik erre se lennének képesek)
amúgy szerintem ha valakit nem vonz a sütés/főzés, ne is erőltesse. szívből/kedvből kell csinálni, különben csak kotyvasztás :)
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!