A zabkeksz-re mi a ti legjobb receptetek? Inkább sütőporral, vagy szódabikarbónával készítitek?
Figyelt kérdés
2010. nov. 27. 14:13
1/1 anonim válasza:
Attól függ, miből készíted. Ha zablisztből, akkor mindegy, ha zabpehelyből, zabkorpából, vagy ezek keverékéből (akár lisztes keverékkel), akkor inkább a szódabikarbóna. Az jobban levegőssé teszi, mint a sütőpor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!